Feromont Inzhenering ofron prodhim dhe montim profesional të çfarëdo lloji të konstruksioneve të çelikut në të cilat bëjnë pjesë konstruksionet e kateve të ndërmjetme, të çatisë dhe konstruksionet e fasadës për objekte private dhe publike. Gjithashtu ofrojmë edhe përpunim të plotë të sallave të uzinës, mbulim dhe mbyllje të objekteve me çati njëstrukturësh dhe me paleta. Posedojmë mekanizim dhe pajisje më moderne si dhe staf të trajnuar mirë, ndërkaq i zbatojmë standardet më të larta të cilësisë dhe mbrojtjes. Salduesit tanë janë të kualifikuar, të certifikuar dhe padyshim që kontribuojnë në cilësinë përfundimtare të shërbimeve që i ofrojmë.