• Feromont

  Челични Конструкции

  Професионална Изработка
  Висок Квалитет
  Доготрајност
  Crane Truck
 • Feromont
  Техничка
  Опременост
  Современа Механизација
  Високо Обучен Персонал
  Висок Степен На Заштита
  Grove AMX51 xt
  Sky Jack 9250
  Sky Jack 4626

Ја градиме Вашата иднина и визија!

Градиме Доверба

Довербата со нашите клиенти ја градиме врз основа на искреност и интегритет.

Градиме Решенија

Нашите решенија ги надминуваат потребите и барањата на нашите клиенти.

Создаваме Иновации

Постоиме за да создаваме иновации карактеризирани со кавалитет и сигурност.

Последни Проекти

Во текот на нашето работење имаме изградено богато портфолио на проекти од разновиден карактер меѓу кои се меѓукатни, кровни и фасадни конструкции, погонски хали и друго. Нашите решенија се карактеризираат по професионалната изведба со висок квалитет по највисоките стандарди.

Наши Услуги

Феромонт Инженеринг нуди професионално производство и монтажа на секаков вид на челични конструкции во кои спаѓаат меѓукатни, кровни и фасадни конструкции за приватни и јавни објекти. Исто така нудиме и целосна изработка на погонски хали, покривање и затварање на објекти со еднострук или палел покривачи. Поседуваме најсовремена механизација и опрема како и високо обучен персонал и притоа ги имплементираме највисоките стандарди за квалитет и заштита. Нашите заварувачи се квалификувани, атестирани и несомнено придонесуваат за крајниот квалитет на услугите кои ги нудиме.

 • Меѓукатни Конструкции
 • Кровни Конструкции
 • Фасадни Конструкции
 • Погонски Хали
 • Покривање на Објекти
 • Затварање на Објекти